Salpicó de pop i musclos de roca
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 1 pop petit
- 1 quilo de musclos de roca
- 1 ceba
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- Oli d’oliva verge extra
- Vinagre
- Sal
- Pebre negre
- Pebre vermell (opcional)
Elaboració
Congelem el pop, així es trenquen les fibres i en coure's queda més tendre.
El deixem descongelar i el coem en abundant aigua bullint.
Una vegada l’aigua bull, fiquem i traiem el pop de l'aigua tres vegades, per “espantar-lo” i evitar que es peli. La
tercera vegada el deixem dins de l’aigua i quan aquesta comenci a bullir el deixem entre 20 i 30 minuts.
Apaguem el foc i el deixem en l’olla uns 15 minuts. L'escorrem i el deixem refredar.
Tallem el pop a rodanxes i el reservem.
Mentre es cou el pop, netegem els musclos. Els posem en una olla al foc, anem sacsejant l'olla fins que s'obrin.
Un cop freds, els traiem de la closca i els reservem.
D’altra banda, piquem molt bé les hortalisses, ceba i pebrots.
En un bol hi posem tots els ingredients (hortalisses, pop i musclos), ho remenem bé i ho amanim
tot amb oli, sal, pebre negre i vinagre. Ho empolvorem amb pebre vermell (opcional).
Emplatem i servim fred.
45min
Notes
en el temps no comptabilitzo el temps de congelar i descongelar.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1388 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.