Salpicó de pop i musclos de roca

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 pop petit
  • 1 quilo de musclos de roca
  • 1 ceba
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • Oli d’oliva verge extra
  • Vinagre
  • Sal
  • Pebre negre
  • Pebre vermell (opcional)

Elaboració

Congelem el pop, així es trenquen les fibres i en coure's queda més tendre.
El deixem descongelar i el coem en abundant aigua bullint.
Una vegada l’aigua bull, fiquem i traiem el pop de l'aigua tres vegades, per “espantar-lo” i evitar que es peli. La
tercera vegada el deixem dins de l’aigua i quan aquesta comenci a bullir el deixem entre 20 i 30 minuts.
Apaguem el foc i el deixem en l’olla uns 15 minuts. L'escorrem i el deixem refredar.
Tallem el pop a rodanxes i el reservem.
Mentre es cou el pop, netegem els musclos. Els posem en una olla al foc, anem sacsejant l'olla fins que s'obrin.
Un cop freds, els traiem de la closca i els reservem.
D’altra banda, piquem molt bé les hortalisses, ceba i pebrots.
En un bol hi posem tots els ingredients (hortalisses, pop i musclos), ho remenem bé i ho amanim
tot amb oli, sal, pebre negre i vinagre. Ho empolvorem amb pebre vermell (opcional).
Emplatem i servim fred.

45min

Notes

en el temps no comptabilitzo el temps de congelar i descongelar.


Recepta de cuina de Salpicó de pop i musclos de roca

Salpicó de pop i musclos de roca.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

253 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!