Conill a la rabiosa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 1 conill, d'1,2 kg més o menys, tallat a trossos
  • 1 dl de vi ranci
  • 1 ceba
  • 4 alls
  • 1 branqueta de farigola
  • 1 branqueta de romaní
  • Li d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre
  • Allioli negat (opcional)

Per la picada:

  • 3 grans d'all
  • Gingebre ratllat
  • 1 bitxo o dos (depen de si ens agrada més o menys picant)
  • 1 grapat d'avellanes torrades
  • El fetge del conill
  • Un polsim de sal

4 racions

Elaboració

En una cassola amb oli d'oliva, enrossim el conill salpebrat, amb els alls i la ceba picats.
Un cop ros, abaixem el foc i hi afegim les herbes aromàtiques. Donem la volta als trossos de conill i hi aboquem el vi ranci. Ho deixem evaporar i hi posem una mica d'aigua.
Ho deixem coure fins que el conill estigui tendre, si veiem que es queda sec, podem afegir una mica més d'aigua.
Quan tinguem cuit el conill, fem la picada amb tots els ingredients.
Afegim la picada al conill, ho remenem i ho deixem coure uns minuts més per tal que agafi gust.
Es pot servir amb allioli negat.

1h


Recepta de cuina de Conill a la rabiosa

Conill a la rabiosa.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7595 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: