Mongetes vermelles amb bacallà a l'estil pobre

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 grams de Mongeta Vermella (o la que més us agradi) cuita.
  • 250 grams de bacallà esqueixat
  • 4/5 tomàquets madurs (o 1 pot de tomàquet triturat petit)
  • 1 ceba
  • 1 all
  • julivert
  • oli

Opcionalment:

  • Qualsevol cosa que feu servir per fer un sofregit (vi blanc, porro, pa torrat, picada, etc.) en funció dels gustos, costums, o de la pressa que tingueu. Aquí us deixo un parell de propostes de sofregit molt interessants [Veure recepta] i [Veure recepta]

4 racions

Elaboració

El primer que farem serà preparar un sofregit de tomàquet. Per tant, en una cassola hi afegim un raig d'oli, hi afegim l'all picat ben finet i quan agafi coloret, hi afegim la ceba també ben picada. Quan sigui rossa, hi afegim els tomàquets que haurem escaldat, pelat i triturat prèviament. Quan s'hagi reduït una mica l'aigua del tomàquet, hi afegim el bacallà. Ho deixem un parell o tres de minuts que es faci una mica, i hi afegim les mongetes. Ho deixem 5 minuts més, que tots els sabors es fusionin.
Per acabar, hi afegim el julivert picat, i ja ho tenim.

40min


Etiquetes:             Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5577 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: