Nius de patata amb cols de Brussel·les

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre nius de patata [Veure recepta]
  • 24 cols de Brussel·les
  • Aigua
  • Sal
  • Farina
  • Oli d'oliva

4 racions

Utensilis

Quatre motlles per fer nius de patata
Una paella fonda
Una cassola fonda
Una paella gran
Una aranya de filferro

Elaboració

Primerament, fem els nius de patata com explico a la meva recepta, i un cop fregits, els reservem en una safata amb un paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
Seguidament, en una cassola fonda amb aigua i un pessic de sal, bullim les cols de Brussel·les fins que estiguin cuites al punt, i les deixem refredar. Tot seguit, les tallem cadascuna en dues meitats, les passem per farina, i les fregim amb oli d'oliva, fins que estan una mica daurades, en posem dotze meitats en cada niu, i ja les tenim a punt per servir taula.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta, és una guarnició especial per plats de carns ja siguin al forn, a la planxa o per acompanyar rostits, i si els volem fer servir com aperitiu, també ens valdran.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1443 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: