Pit de xai estofat amb carbassa, pèsols i xampinyons
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						Tipus de plat: Estofat
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Mitjana
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Dos pits de xai de mida mitjana
- Brou de pollastre ![Anar a veure la recepta [Veure recepta]](icons/external_link.png) 
- Sofregit de tomàquet ![Anar a veure la recepta [Veure recepta]](icons/external_link.png) 
- Un tros de carbassa de mig quilo
- Oli d'oliva
- Dues cebes tendres picades a la brunesa
- Dues fulles de llorer
- 200 grams de pèsols congelats
- 200 grams de xampinyons laminats
- Sal
- Pebre negre en pols
- Tres alls pelats aixafats
- Mig got de vi blanc
 5 racions
 5 racions
Utensilis
Una paella gran
Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis de vímet
Un cassó gran
Una escorredora
Elaboració
							Primerament, fem el brou de pollastre com explico a la meva recepta, i un cop fet el colem i reservem.Tot seguit, tallem la carbassa en quadrats petits i la coem en un cassó amb aigua, una fulla de llorer i sal, fins que estigui cuita, i la reservem.
A part, en una paella amb un raig d'oli saltem els xampinyons laminats salpebrats, i quan ja estiguin mig cuits, els reservem.
Seguidament, en una cassola amb un bon raig d'oli d'oliva, fregim els alls, una fulla de llorer, i les cebes picades, i quan tot plegat és ben fregit, hi afegim dos cullerots de sofregit de tomàquet i mig got de vi blanc i deixem que redueixi.
A continuació, hi afegim quatre cullerots de brou de pollastre, i deixem que arrenqui a bullir, i tot seguit hi afegim el pit de xai salpebrat i tallat en trossos regulars, juntament amb els pèsols, la carbassa i els xampinyons, i deixem que cogui tot plegat a foc baix, fins que veiem que el pit ja és ben cuit, corregim de sal, i deixem que cogui tot plegat set minuts més. apaguem el foc i ho deixem reposar cinc minuts, abans de servir-ho a taula amb la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.
														
 1h 30min
 1h 30min 
 Etiquetes: 
						La cuina dels estofats
 
						Etiquetes: 
						La cuina dels estofats  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2585 visites.
 2585 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Altres
 Altres 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Guisat
 Guisat Llegums i verdures
 Llegums i verdures Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  Salses
 Salses 
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram