
Salsa Rouille
Aquesta salsa, és la que es fa per acompanyar a la Bullabessa.
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Típica de: França → Tota la zona Mediterrània
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- Dos alls pelats sense el cor
- Fumet de peix
- Dos trossos de patata bullida
- Uns brins de safra
- Una branca de fonoll fresc
- Un tros del fetge del rap, en que hem fet el fumet
- Dos rovells d'ou
- Sal
8 racions
Utensilis
Un morter gran amb la seva mà
Una paella mitjana
Elaboració
Per començar, posem un pessic de sal en un morter, dos alls pelats sense el cor, i ho aixafem fins aconseguir fer una pasta.
Seguidament, hi afegim: una branca de fonoll, la patata bullida, uns brins de safra, i el tros de fetge del rap passat per la paella uns tres minuts, un cop hem fet el fumet.
Seguim picant-ho tot amb la ma de morter, hi afegim dos rovells d'ou i mig cullerot de fumet, i ho remenem tot ben remenat fins que tenim una salsa fina i homogènia, i ja tenim la salsa "rouille" a punt per fer servir.
1h

Etiquetes:
L'enigmàtic món de les salses
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1744 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...