Salsa Rouille

Aquesta salsa, és la que es fa per acompanyar a la Bullabessa.

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: França → Tota la zona Mediterrània
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos alls pelats sense el cor
  • Fumet de peix [Veure recepta]
  • Dos trossos de patata bullida
  • Uns brins de safra
  • Una branca de fonoll fresc
  • Un tros del fetge del rap, en que hem fet el fumet
  • Dos rovells d'ou
  • Sal

8 racions

Utensilis

Un morter gran amb la seva mà
Una paella mitjana

Elaboració

Per començar, posem un pessic de sal en un morter, dos alls pelats sense el cor, i ho aixafem fins aconseguir fer una pasta.
Seguidament, hi afegim: una branca de fonoll, la patata bullida, uns brins de safra, i el tros de fetge del rap passat per la paella uns tres minuts, un cop hem fet el fumet.
Seguim picant-ho tot amb la ma de morter, hi afegim dos rovells d'ou i mig cullerot de fumet, i ho remenem tot ben remenat fins que tenim una salsa fina i homogènia, i ja tenim la salsa "rouille" a punt per fer servir.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3517 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: