Brandada de bacallà amb formatge
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Un tros de bacallà dessalat.
- Crema de llet.
- Una patata mitjana.
- All i julivert picat.
- 50 gr. de formatge blau.
Elaboració
Un cop bullit el bacallà i la patata, ho posarem en un pot juntament amb el formatge, l'all i julivert, i la crema de llet que prengui.
Ho batrem tot, i ho deixarem a la nevera fins l'hora de servir.
15min
Notes
Ho acompanyarem amb torradetes, etc. per untar.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
362 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquesta vegada he fet la fotografia des de la cassola. Potser no és la foto adequada, miraré de fer-la novament quan torni...
A trossets petits.
Benvolgut. Tens unes receptes que m'encanten. En faré alguna. Tambe fas el pastís de peix i marisc quasi com el faig jo....
és una recepta que sembla difícil, però és fàcil de fer. Es pot decorar de moltes maneres.
M'agrada que t'hagin sortit bons. Més senzilla, la recepta, no ho pot ser. Moltes gràcies.