Brandada de bacallà amb formatge

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • Un tros de bacallà dessalat.
  • Crema de llet.
  • Una patata mitjana.
  • All i julivert picat.
  • 50 gr. de formatge blau.

Elaboració

Un cop bullit el bacallà i la patata, ho posarem en un pot juntament amb el formatge, l'all i julivert, i la crema de llet que prengui.
Ho batrem tot, i ho deixarem a la nevera fins l'hora de servir.

15min

Notes

Ho acompanyarem amb torradetes, etc. per untar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2502 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: