Pà de pessic al romaní i oli d'oliva

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 ous
  • 170 gr de sucre (jo vaig posar l'equivalent a 150 gr de sucre en edulcorant),
  • 160 ml d'oli d'oliva
  • 2 culleradetes de romaní fresc picat
  • 150 gr de farina de reposteria
  • 10 gr llevat tipus royal
  • 1/2 culleradeta (jo en vaig posar una) de sal
  • I sucre glacé per decorar

6 racions

Elaboració

Batem els ous juntament amb el sucre o edulcorant fins que comenci a quedar blanquinós. Tot seguit afegirem l'oli a poc a poc i el romaní picat. Afegirem la farina, amb el llevat i la sal tamissats. Posarem una mica d'oli o mantega en un motlle, i afegim la massa.
Ho posarem al forn calent uns 40 minuts a 160º, o fins que un escuradents surti sec. Un cop fet el desmotllem i el deixem refredar sobre una reixeta. I per acabar hi posarem per sobre una mica de sucre glacé i una branca de romaní.

50min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1947 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: