Pollastre rostit casolà

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un pollastre de 1,500 grms més o menys, si pot ser de corral, millor.
  • Dues cebes mitjanetes.
  • Una cabeça d'alls.
  • Una copeta de moscatell.
  • Oli verge d'oliva, sal, i pebre negre. pollastre a trossos, deixant el carpó i coll (de dalt a baix i les puntes de les ales) per a fer un brou.

6 racions

Utensilis

Una cassola normal. Una safata de servir.

Elaboració

Posarem una cassola al foc amb oli d'oliva abundant, i quan sigui calent, hi posarem el pollastre que haurem fet a trossos i salpebrat, i l'anirem rostint amb foc no massa fort.
Quan comenci a ser ros, hi afegirem la ceba tallada a trossos (de dalt a baix), i els alls amb pell.
Deixarem que cogui tot uns deu minuts, i seguidament, hi posarem el moscatell, i ho deixarem acabar de fer durant una estona més.

45min

Notes

Ho posarem a taula en una safata bonica, i ho acompanyarem amb unes patates fregides o xips.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4356 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!