Arròs de verdures

Ingredients

  • Quatre tasses d'arròs.
  • Un raig d'oli verge d'oliva.
  • Sal.
  • Una carxofa, pebrot verd i vermell, una ceba tendra, pèsols, albergínia, i carbassó.
  • All i julivert.

4 racions

Utensilis

Una cassola per arròs.

Elaboració

Posarem una cassola al foc, amb l'oli.
Tindrem tallades les verdures i hortalisses a dauets petitons.
En primer lloc, hi posarem la ceba, i anirem afegint la resta fins a tenir-ho tot ben duarat.
Posarem aleshores les quatre tasses d'arròs, i ho sofregirem tot junt durant uns minuts.
Seguidament, hi posarem l'aigua i la sal, i ho deixarem coure durant uns vint minuts, afegint l'all i julivert quasi al final de la cocció.
Podem posar-hi les verdures que tinguem a la nevera.

30min

Notes

És un plat senzill, fàcil de fer i molt bo.
Ho servirem amb la mateixa cassola a taula.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

899 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: