Escalivada

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues albergínies.
  • Dos pebrots.
  • Dues tomaques vermelles i dolces.
  • Dues cebes.
  • Sal, oli verge d'oliva (un bon raig).

4 racions

Utensilis

Una safata bonica de servir.

Elaboració

Una vegada tot ben passat per sola el raig de l'aigua, mullat mateix, ho posarem en una plata al forn, deixant-ho coure fins que la mateixa olor ens indiqui que ja és cuit i tovet. (Uns vint minuts aproximadament).
Ho pelarem i treurem les llavors dels pebrots.
Ho farem a tires llarguetes, i ho posarem en una safata de servir.
Hi tirarem un bon raig d'oli i una mica de sal.
És un acompanyament excel.lent per qualsevol carn o peix a la planxa.

30min

Notes

Aquesta escalivada, queda amb més bon gust, si podem fer-la a les brases, o a la llar de foc.
Podem menjar-la freda o calenta, (a gust).


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3618 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: