Panets d'olives negres

Ingredients

  • Un quart de litre d’aigua tèbia.
  • 4 o 5 culleradetes d’oli d’oliva.
  • 2 culleradetes de sucre.
  • 2 culleradetes de sal.
  • 450/500 de farina.
  • 1 sobre de llevat de pastisseria super ràpid o 25g de llevat fresc.
  • 250g d'olives negres d'Aragó

12 racions

Elaboració

Desossem les olives i les piquem petites
S’amassen tots els ingredients fins aconseguir una massa no enganxosa i al final hi afegim les olives , ho posem en un bol i ho tapem amb un drap de cotó durant una hora perquè reposi i creixi.
Folrem una safata de forn amb paper vegetal i el pintem amb oli.
Una vegada la massa ha crescut en fem boletes de la mida que vulguem els panets i els posem damunt el paper vegetal.
Els pintem amb oli i els espolsem amb sal gruixuda.
Posem la safata , a 50/60º, al forn durant mitja hora i la traiem perquè es refredi.
Posem el forn a escalfar a 200º.
Posem els panets dins el forn ja calent uns 20 minuts o fins que tinguin un bonic color daurat.

1h 30min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

1829 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Lourdes Xargayo diu:
Quines ganes m'han entrat de fer aquests panets... t'han quedat molt bonics i segur que molt bons. una abraçada
Dolça diu:
I no són massa complicats, noméws cal esperar el temps "reglamentari" perquè la massa pugi!
Si els fas ja em diràs què t'han semblat.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: