Llet merengada glaçada

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un litre de llet.
  • Dues clares d'ou.
  • Una llimona.
  • Una rameta de canyella.
  • Canyella en pols.
  • Sucre a gust.

6 racions

Utensilis

Un bol, una batidora de varilles, i copes de servir.

Elaboració

Posarem un cassó al foc amb la llet, la peladura de la llimona i la rameta de canyella, i ho courem durant uns cinc minuts.
Ho deixarem refredar, i ho posarem a continuació al congelador en un bol de vidre.
Quan comenci a gelar-se, ho batrem enèrgicament i hi afegirem amb compte les clares d'ou que prèviament haurem muntat a punt de neu.
Ho repartirem en copes de servir, i les deixarem novament al congelador.
Ho servirem amb canyella en pols per sobre.

30min

Notes

Podem decorar-ho amb unes fulletes de menta.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1822 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: