Macarrons gratinats
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 gr. Macarrons
- 400 gr. Carn picada de porc.
- 4 o 5 trossets de costella de porc.
- 400 gr. de ceba.
- 500 gr. De tomàquet triturat
- 200 gr. De formatge semi gras ratllat.
- 1 copeta de brandi.
- 1 gotet de llet.
- Oli d’ oliva.
- Sal.
4 racions
Elaboració
Preparació.
Posarem a bullir una olla amb aigua i un rajolinet d’ oli i una miqueta de sal.
Quan bulli hi tirarem els macarrons i anirem remenant de tan en tan , perquè no s’ aferrin.
Mentre en una paella o cassola, amb una mica d’ oli sufregirem els trossets de costella, quan comencin a estar rossos afegim el brandi, quan se l’hagi begut posarem la carn picada amb una mica de sal, així suarà més, quan canviï de color posarem la ceba ben picadeta i la courem a foc suau fins que estigui transparent.
Afegirem el tomàquet triturat i deixarem que es begui l’ aigua.
Posarem els macarrons ben escorreguts que haurem refredat amb aigua freda, perquè no quedin aferrats, i li donarem uns quans tombs a fi de que s’ uneixin tot bé.
Hi tirarem el gotet de llet i ho remenarem una mica.
Abocarem tot en una safata per anar al forn i espolsarem amb el formatge ratllat.
Gratinarem i ja estarà.
Si se acompanya de una amanida verda i una fruita de postre es un apat complet.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3467 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.