Canelons d'espinacs casolans

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 18 peces de pasta de caneló.
  • Oli verge d'oliva i sal.
  • Un quilo d'espinacs.
  • Dos grans d'all.
  • 50 grams de panses sense pinyol.
  • 50 grams de pinyons.
  • Una mica de mantega.
  • 100 grams de formatge ratllat emmental.

Per la beixamel:

  • Un litre de llet.
  • Maizena.
  • sal.
  • Mantega.
  • Una ceba petitona.

6 racions

Utensilis

Safata de forn, paella o cassola.

Elaboració

Després de bullir els espinacs, els reservarem, ben escorreguts.
Posarem l'oli al foc, i hi enrossirem els pinyons.
Hi posarem les panses, per tal que s'inflin i es facin també una miqueta.
Ho reservarem tot, i a la mateixa cassola, hi trinxarem molt petitons els alls, i hi posarem seguidament els espinacs, i els fruits secs, tot ben barrejat.
Després de preparar la pasta, l'omplirem d'aquesta massa, i els cargolarem.
Ho posarem en una safata de forn, (havent-la untat prèviament de mantega)i tirarem per sobre una beixamel no massa espessa.
Posarem per sobre el formatge ratllat, i ho enrossirem al forn.

1h

Notes

Aquests canelons, també es poden enrotllar amb pernil dolç.
Els servirem ben calents.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7442 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!