Sopa de pebrots vermells

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg. de pebrots vermells
  • 2 tomàquets
  • 2 patates
  • 1 cs. de sucre
  • Un grapat de faves tendres
  • Oli d'oliva

Elaboració

coure els pebrots al forn durant 45 minuts
deixar que es refredin dins del forn perquè sigui més fàcil treure la pell retira també les llavors i reserva
cou les patates i escalada els tomàquets per pelar-los
passa tots els ingredients per la batedora juntament amb el sucre i salpebra al gust
decora amb unes favetes ja cuites i pelades prèviament i un rajolí d'oli
pots posar també una mica de coriandre fresc picat

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1430 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: