Crestes amb massa de croquetes

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Restes de carn que tinguem al congelador: carn del caldo, pollastre, pernil dolç, llom...(uns 400 g)
  • 18 "obleas"
  • 200 g de ceba
  • 1 rovell d'ou
  • 30 g de mantega
  • 2 cullerades grosses de farina
  • 200 cc de llet
  • Sal i nou moscada

6 racions

Elaboració

Treiem del congelador la carn que tinguem guardada. Si no està cuita la passarem per la paella.
Tallem la carn a trossets i reservem.
Tallem la ceba a trosets petits i la fregim fins que estigui rossa.
Barregem la ceba amb la carn i ho triturem tot junt.
Posem la mantega i, quan estigui desfeta, tirem la farina i donem unes voltes.
Afegim la llet, ho barregem tot bé i deixem coure un parell de minuts, fins que la massa es desenganxi completament de la paella.
Rectifiquem de sal i posem una mica de nou moscada.
Quan treiem la massa del foc, li posem un rovell d'ou i el barregem bé.
Posem la massa en un recipient pla i la deixem refredar, tapant-la amb plàstic perquè no s'assequi per sobre.
Omplim les "obleas" amb una cullerada de pasta de croqueta i les fregim a foc mitjà.

30min

Notes

Aquesta és una bona manera d'aprofitar restes de carn i menjar-nos-les de manera molt diferent i saborosa.


Recepta de cuina de Crestes amb massa de croquetes

Les podem acompanyar amb una mica de salsa de tomàquet casolana
per Àngels Fernández Guillén

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

427 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!