Mouse de tonyina i escalibada

Ingredients

  • 150 g de tonyina
  • 4 ous
  • 4 llesques de pa de motllo sense crosta
  • 1 llauneta de pebrot vermell
  • 200 cc. de crema de llet
  • 100 g. de tomàquet triturat
  • Sal

6 racions

Utensilis

Un motllo de plumb cake i una cassola on hi càpiga el motllo

Elaboració

Fregim el tomàquet i l’aboquen en un bol amb tots els ingredients. Ho triturem tot amb el minipímer.
Agafem un motllo de plumb cake i l’engrassem. Posem paper de plata només al rectangle del fons i el tornem a engrassar.
Aboquem la massa en el motllo i el posem a coure al forn a bany maria (dins d’una cassola que cobreixi el motllo fins la meitat). El deixem coure durant uns 50 minuts i el punxem per comprovar si està cuit.
Perquè no quedi seca la part de dalt, el podem tapar amb paper de plata i destapar-ho al final de la cocció.
Quan estigui ferd, ja el podem desmotllar.
El podem servir tallat a talls no gaire gruixuts i acompanyat de mahonesa o salsa rosa i envoltats d’enciam tallat en juliana.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2214 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: