Mouse de tonyina i escalibada
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Mousse
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 150 g de tonyina
- 4 ous
- 4 llesques de pa de motllo sense crosta
- 1 llauneta de pebrot vermell
- 200 cc. de crema de llet
- 100 g. de tomàquet triturat
- Sal
6 racions
Utensilis
Un motllo de plumb cake i una cassola on hi càpiga el motllo
Elaboració
Fregim el tomàquet i l’aboquen en un bol amb tots els ingredients. Ho triturem tot amb el minipímer.
Agafem un motllo de plumb cake i l’engrassem. Posem paper de plata només al rectangle del fons i el tornem a engrassar.
Aboquem la massa en el motllo i el posem a coure al forn a bany maria (dins d’una cassola que cobreixi el motllo fins la meitat). El deixem coure durant uns 50 minuts i el punxem per comprovar si està cuit.
Perquè no quedi seca la part de dalt, el podem tapar amb paper de plata i destapar-ho al final de la cocció.
Quan estigui ferd, ja el podem desmotllar.
El podem servir tallat a talls no gaire gruixuts i acompanyat de mahonesa o salsa rosa i envoltats d’enciam tallat en juliana.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2457 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.