Bacallà Club Ranero

Categoria:
Típica de: Espanya → Païs Basc
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre lloms de bacallà per comensal, d'uns 300 grams cadascun
  • Oli d'oliva
  • Quatre bitxos petits
  • Tres cebes tallades a juliana
  • Sofregit de tomàquet [Veure recepta]
  • Dos pebrots vermells, tallats a juliana
  • Vi blanc

4 racions

Elaboració

En una cassola, fregim les cebes tallades a juliana i els pebrots vermells, amb oli d'oliva.
Quan tot plegat és fregit, afegim: els bitxos, dos cullerots de sofregit de tomàquet, i un raig de vi blanc.
A part, hem fet un bacallà al pil-pil, i en el moment que el tenim lligat, afegim unes quantes cullerades d'aquest sofregit que hem fet amb la ceba, el pebrot i el tomàquet.
Després, incorporem el bacallà amb la pell a sota, ho remenem tot plegat, tot donant voltes, a la cassola, i ja ho tindrem llest.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1697 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: