Bacallà Club Ranero

Categoria:
Típica de: Espanya → Païs Basc
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre lloms de bacallà per comensal, d'uns 300 grams cadascun
  • Oli d'oliva
  • Quatre bitxos petits
  • Tres cebes tallades a juliana
  • Sofregit de tomàquet [Veure recepta]
  • Dos pebrots vermells, tallats a juliana
  • Vi blanc

4 racions

Elaboració

En una cassola, fregim les cebes tallades a juliana i els pebrots vermells, amb oli d'oliva.
Quan tot plegat és fregit, afegim: els bitxos, dos cullerots de sofregit de tomàquet, i un raig de vi blanc.
A part, hem fet un bacallà al pil-pil, i en el moment que el tenim lligat, afegim unes quantes cullerades d'aquest sofregit que hem fet amb la ceba, el pebrot i el tomàquet.
Després, incorporem el bacallà amb la pell a sota, ho remenem tot plegat, tot donant voltes, a la cassola, i ja ho tindrem llest.

40min

Notes

Per fer el bacallà al pil-pil d'una manera facil, ho podem fer baten amb un colador ben fi, i aixi no trigarem gens en lligar-lo.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1786 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: