Cargols amb romesco

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos quilos de cargols vinyals
  • Quatre cullerades de sal romesco ( està en les meves receptes )
  • Conyac
  • Tot el necesari, per bullir els cargols ( veure les meves receptes )
  • Una mica de brou de bullir els cargols

4 racions

Elaboració

Un cop bullits els cargols, els escorrem, i guardem una mica del brou, i ho reservem.
En una cassola de terrissa, posem un raig de conyac, i quan és calent, l'encenem.
Afegim quatre cullerades de romesco, i el brou dels cargols. Corregim de sal, i deixem que bulli uns deu minuts. Seguidament, afegim els cargols, i deixem que coguin uns deu minuts més,i ja els podrem treure a taula, en la mateixa cassola.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1770 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: