Tripa de bacallà amb romesco

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 800 grams de tripa de bacallà dessalada
  • 200 grams de fesols de Santa Pau, bullits
  • Sis cullerades de salsa romesco ( està en les meves receptes )
  • Dues fulles de llorer
  • Una branca d'àpi
  • Una pastanaga pelada
  • Mitja ceba pelada
  • El suc colat, de bullir la tripa
  • Conyac

4 racions

Elaboració

En un cassó amb aigua, bullim la tripa de bacallà dessalada, amb totes les verdures.
Quan és cuita, l'escorem, (si els trossos de tripa són massa grossos, els tallem,), i ho reservem.
En una cassola de terrissa, posem un bon raig de conyac, i ho flamegem. Seguidament, afegim les sis cullerades de romesco, i el suc de bullir la tripa.
Deixem que faci xup-xup, hi posem la tripa, i els fesols. Corregim de sal, deixem que cogui tot plegat cinc minuts més, i ja ho podem servir.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1521 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: