Galta de vedella guisada, amb bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo de galta de vedella filetejada ( magrets )
  • Un pot de barreja de bolets, de 500 grams
  • Sal
  • Farina
  • Oli d'oliva
  • Dues fulles de llorer
  • Una ceba picolada
  • Tres alls pelats
  • Tomàquet concasé (el trobareu a les meves receptes)
  • Ví d'Oporto
  • Brou de carn o pollastre

4 racions

Elaboració

En una paella amb oli d'oliva, fregim els magrets, salpebrats, i enfarinats. Un cop fregits, els reservem damunt un paper de cuina.
En una cassola de terrissa, amb oli d'oliva, fregim: la ceba, els alls, el llorer, i el tomàquet concasé.
Quan tot plegat és cuit, afegim un bon raig d'Oporto, i deixem reduir. Després, afegim una quantitat de brou, suficient per coure la carn. Quan tot plegat és cuit, ho passem per la batedora, ho passem pel colador xinès, i ho tornem a posar a la cassola.
Corregim de sal, hi afegim la carn, a foc baix, fins que és ben tendra. Afegim els bolets, ho deixem coure deu minuts més, corregim de sal i ja ho podrem servir a taula.

1h

Notes

A la galta de vedella filetejada, també se la coneix, com a : " magrets ".


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2918 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: