Amanida de salmó fumat

Ingredients

  • 300 grs. de salmó fumat
  • El suc de 3 llimes
  • 100 grs. d'olives negres
  • 2 ous dusos
  • 1 enciam
  • Oli d'oliva verge
  • Vinagre de sidra
  • Sal i pebre blanc

3 racions

Elaboració

Talleu a tires el salmó, salpebreu-lo i el deixeu marinar 3/4 minuts en el suc de les llimes.
Renteu l'enciam i el talleu en juliana.
Disposeu-lo en una safata adient i l'amaniu amb la sal, l'oli d'oliva i el vinagre de sidra.
En acabar, mireu si el salmó ja ha canviat una mica de color i si ja ho ha fet, l'escorreu i l'aneu posant pel damunt de l'enciam.
Tot seguit hi ratlleu els ous dusos per sobre i hi poseu les olives.

30min

Notes

Si no agraden les olives negres, hi queda bé uns granets de caviar negre (sucedani)....


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3408 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: