Rap, o Mussola (Caçó), amb gírgoles i panses

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dotze talls de rap, o mussola ( cazón ), ( és més econòmica )
  • 100 grams de panses de corint
  • 200 grams de gírgoles naturals
  • Dues pastanagues
  • Una ceba picolada
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Conyac
  • Fumet de peix, ( està en les meves receptes)
  • Oli d'oliva
  • Tres alls pelats, i aixafats
  • Dues fulles de llorer

4 racions

Elaboració

En una cassola de terrissa, amb oli d'oliva fregim : la ceba picolada, els alls aixafats, les dues fulles de llorer, la pastanaga tallada a juliana ben fina, i les gírgoles tallades a tires. Quan tot plegat és cuit, afegim un raig de conyac, i ho flamegem.
A part en un cassó, escaldem les panses, i les reservem.
Afegim fumet a la cassola, i tot seguit, posem les panses. Corregim de sal, i hi posem els talls de rap o la mussola salpebrats, en crù, i deixem que coguin a foc baix, uns dotze minuts, i ja tindrem el plat acabat.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1734 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: