Boles de formatge
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 clares d'ou
- 300 grs. de formatge ratllat
Elaboració
En un bol gran, deixateu les clares d'ou. Un cop les tingueu deixatades, hi afegiu el formatge ratllat i ho barregeu tot fins a aconseguir una pasta ben treballada.
Feu boletes de la mida d'una avellana grossa i les fregiu amb l'oli ben calent.
S'han de daurar molt poc, perquè si es torren massa, poden quedar amargues.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1365 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Boníssimmmmmmm
Queda especificat que és un alcohol de 90º. Aquesta gradació és una de les adients per fer quelcom que es faci servir...
Lourdes.... Avuí penso preparar aquesta recepta per a demà celebrar l'aniversari de la meva filla, però penso fer-la amb...
Jordi.... Ahir per la nit vam sopar 6 persones la teva sarsuela que vaig preparar el dia abans. ESTAVA FABULOSA. ENS VA...
Perdoneu no vaig posar la descripció de l'almívar perqué vaig donar per suposat que tothom sap o pot saber com es fa... EM...