Llibrets de pollastre, amb bacó i formatge

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre pits de pollastre, de mida grossa
  • Vuit làmines de formatge ( tranxetes )
  • Vuit llesques de bacó, tallades fines
  • Sal
  • Farina
  • Oli d'oliva
  • Pa ratllat
  • Quatre ous batuts

4 racions

Elaboració

Primer de tot, agafem els pits de pollastre, i els filetegem, de manera que en surtin vuit llibrets. Tot seguit, posem : una làmina de tranxete, una llesca de bacó, i tanquem el llibret. A continuació, els salem, els passem per farina, ou batut, i pa ratllat, i els fregim amb oli d'oliva.
Quan són fregits, els posem damunt un paper de cuina, per treure l'excés d'oli, i tot seguit, ja els podrem servir a taula, acompanyats de patates fregides com a guarnició.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2812 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: