Còctel de gambes amb meló "Cantaloup"

Categoria:
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 melons cantalup petits
  • 300g de cues de gamba peladetes
  • 4 barretes de surimi
  • 2 Cabdells petits
  • Una mica d'enciam (tallat en juliana molt fina)
  • Tomàquets xerri
  • Unes branquetes d'anet (per decorar i aromatitzar el plat)
  • Salsa rosa

Per a la salsa rosa:

  • Mahonesa
  • Ketchup
  • El suc de mitja taronja
  • Unes gotetes de salsa "Worcestershire" (Perrins)
  • Unes gotetes de brandi o güisqui

Elaboració

En primer lloc, pelem els melons i els partim per la meitat. Els netegem bé de llavors i els buidem una mica, guardant el meló sobrant per afegir-lo a la mescla del còctel talladet a dauets.
Barregem les gambetes, el surimi, els trossets de meló i l'enciam i hi afegim la salsa rosa. Remenem tot plegat.
Agafem els mitjos melonets i els farcim del cóctel posant-li a la base un grapadet d'enciam ben talladet en juliana fina.
Posem una mica més de salsa rosa per damunt i decorem el plat amb els cabdells, els tomaquets xerri i l'anet.
I que vagi molt de gust!

Notes

Cantalup és una varietat de meló. El rang del seu pes va de 0,5 a 5 kg. Originàriament es consideraven només com Cantalup els melons de polpa de color taronja i sense reticula però actualment inclouen qualsevol meló de color taronja.
El nom de cantalup prové dels melons asiàtics portats al castell de Cantalupo al Vaticà.
Son originaris de la Índia i Àfrica.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1459 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Mercè Montardit diu:
Una foto molt instructiva ! sobren les parauels. Felicitats. Una salutació.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: