Aperitiu de cap i pota

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 grams de cap i pota
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Vinagre de Mòdena
  • Oli d'oliva
  • Mostassa
  • Suc de llimona

2 racions

Elaboració

Primer de tot, tallem la cap i pota en quadrets menuts, i els posem en un plat.
Seguidament, amb l'ajud del batedor de varetes, muntem la següent vinagreta: un polsim de sal, un polsim de pebre negre, un raig de suc de llimona, un punt de mostassa, una mica de vinagre de Mòdena, i un bon raig d'oli d'oliva.
Tot seguit, anem remenant amb el vatedor, fins que tenim una vinagreta ben emulsionada.
A continuació, ho afegim a la cap i pota, i ja ho tenim llest, per fer l'aperitiu, acompanyat d'un bon vermut de Reus, !! que vagi de gust !!.

30min

Notes

Encara que ens pugui semblar una mica rar, com que la cap i pota, ja la venen bullida, ens la podem menjar directament, després de comprar-la.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1759 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: