La meva salsa Bolonyesa

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 500 grams, de carn trinxada de porc
  • Una ceba ratllada
  • Una pastanaga ratllada, ( pelada)
  • Sis alls pelats, i ratllats
  • Sofregit de tomĂ quet, ( estĂ  en les meves receptes)
  • Un got de vĂ­ negre
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Nou moscada

6 racions

ElaboraciĂł

En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim : la carn trinxada, la ceba, la pastanaga, i els alls.
Quan tot el conjunt és gairebé cuit, afegim el tomàquet, i un raig de ví negre, i deixem que s'acabi de coure. Tot seguit, corregim de sal, i afegim un polsim de nou moscada, i deixem coure, uns deu minuts més, i ja tenim la bolonyesa llesta per fer el que vulguem.

1h


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: La meva salsa Bolonyesa

Enllaça aquesta recepta:

1339 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!