Sopa d' hivern

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 brikcs de caldo preparat (tambe pot ser fet de casa)
  • 4 cullerades de sigrons cuits
  • 4 cullerades de fesols cuits
  • 1 patata gran
  • 1 pastanaga gran
  • Unes mandonguilletes
  • Uns talls de butifarra negra
  • 60 grms de fideu dople

8 racions

Elaboració

Posar el caldo a l'olla, deixar arrenca el bull.
Posari la patata exqueixada a trossets, la pastanaga a rodanxes, seguidament i posarem les llegums.
Tot seguit i posarem les mandonguilletes enfarinades, quant torni arrenca el bull, afegirem els fideus i per ultim la botifarra negra a rodanxes

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1478 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: