Sopa de tomàquet

Ingredients

  • 1 ceba mitjana
  • 1 patata petita
  • ½ K de tomàquets
  • 1 nou de mantega o margarina
  • 1 fulla de llorer
  • 2 grans d'all
  • 2 cullerades de pasta de tomàquet o 2 de tomàquet fregit
  • 2 gots de brou natural o preparat amb mig glaçó de brou diluït en la mateixa mesura d'aigua calenta
  • 1 got i mig de llet
  • sal i pebre

4 racions

Elaboració

Pas 1: Pelar i trossejar els vegetals
Pas 2: Fondre la mantega en una paella i salteu les cebes a foc lent fins que quedin transparents.
Pas 3: Afegir la patata, els tomàquets, l'all, el llorer, el tomàquet fregit i el caldo. Tapar i deixar coure 20 minuts.
Pas 4: Apartar del foc, retirar la fulla de llorer i barrejar amb la llet. Deixar refredar una mica abans de passar pel passapuré o la batedora i tornar a la cassola.
Pas 5: Assaonar al gust i reescalfar per servir sense deixar que bulli.

25min

Notes

Segons la temporada es pot menjar freda o calenta


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1841 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!