Puding de presecs

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1/2 litre de llet
  • 4 ous
  • 100 grms. de sucre
  • 200 grms de melindros
  • 1 llauna de presec amb almivar de 1/2 kg.
  • Ratlladura d'una pell de llimona
  • 30 grms. de mantega

6 racions

Elaboració

Trencar els melindros.
Batre els rovells d'ou amb el sucre i la pell de llimona.
Tirar la llet bullin damunt els melindros, i deixar reposar 15 minuts.
Passat el temps afegirem la mitad dels talls de presec sense l'almivar i tallats a trossets.
Afegim les clares muntades a punt de neu.
Untarem un moltlle (tipo flamera) amb la mantega, i posem la barreja i courem al forn al bany maria uns 40 minuts.
Servir fred i decorat amb els presecs restants.

1h

Notes

Quede molt bo si l'acompanyem amb nata


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1778 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: