Cigrons fregits amb cansalada i allets

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 grams de cigrons, cuits, ( també ens els podem coure nosaltres)
  • Vuit alls amb pell, aixafats
  • Quatre talls de cansalada de panxeta, de un dit de gruix, aproximadament
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols

4 racions

Elaboració

En una cassola de terrissa, posem a fregir amb oli d'oliva: la cansalada tallada a trossos regulars (més aviat petits), ho salpebrem, i hi afegim els alls amb pell, ( aixafats).
Quan tot plegat és fregit, afegim els cigrons cuits, i deixem que fregeixi tot plegat, uns deu minuts més, i ja ho podrem servir a taula, en la mateixa cassola.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5329 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: