Llenguados amb ametlles

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un llenguado grosset per comensal. Mantega, oli d'oliva verge, sal,farina, i 40 ametlles torrades (10 per llenguado).

4 racions

Utensilis

Paella, safata forn, i morter per picar les ametlles

Elaboració

Pelem d'ambdós costats els llenguados, i els salem. Preparem la paella amb oli verge, i quan és calent, enfarinem els llenguados i els espolsem per tal de que no hi quedi massa farina. Els fregim lleugerament de tots dos costats, i els reservem.
Deu minuts abans de posar-los a taula, calentem el forn, els posem a la safata amb mantega, i hi tirem a sobre les ametlles que prèviament haurem picat finetes. Els deixem daurar, i ja el podem servir. Podem acompanyar-los amb amanida o un puré de patates lleuger.
És una recepta que si tenim convidats, farà que tots mengem el peix calent, sense esperes.

15min

Notes

Podem demanar a la peixateria que ens netegin els llenguados, i d'aquesta forma no haurem de fer-ho nosaltres.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4636 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: