Pastis de platano

Ingredients

  • 4 platanos
  • 4 cullerades de sucre
  • 50 grms. de mantega
  • El suc d'una llimona
  • 4 ous
  • 4 cullerades de sucre
  • 5 cullerades de farina
  • 2 cullerades de cacau
  • 2 culleradetes de llevat

4 racions

Elaboració

Pelar els platanos i tallals a rodanxes, els posem a una plata de forn amb paper untat de mantega i damunt els platanos el sucre (4 cullerades)la mantega a daus i unes gotes de suc de llimona.
Courem al forn durant 10 minuts.
Treballem els rovell amb el sucre fins que quedin cremosos, afegim la farina, el cacau i el llevat.
Afegim les clares a punt de neu i posarem damunt de les rodanxes de platano.
Deixem a forn suau uns 15 minuts.
Desmotllem al moment de servir

3min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1981 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: