Endivies farcides amb bolonyesa, gratinades amb salsa aurora

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre endívies, mitjanes
  • Salsa Aurora [Veure recepta]
  • Bolonyesa [Veure recepta]
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Formatge ratllat
  • Mantega
  • Pebre negre en pols

4 racions

Utensilis

Quatre cassoletes de terrissa, de mida mitjana

Elaboració

Primer de tot, posem les endivies tallades per la meitat, a lo llarg, en una safata per anar al forn, salpebrades i de cara amunt, amb un bon raig d'oli d'oliva.
Les posem al forn a 180º, fins que són toves, (no massa cuites).
Seguidament, les posem en una cassoleta individual, de la seguent manera: primer posem mitja endivia, tot seguit, la farcim amb bolonyesa, i després, la cobrim amb l'altre meitat de l'endivia. Acte seguit, la cobrim ambla salsa Aurora, escampem pel damunt formatge ratllat, i hi posem una nou de mantega, perqué al gratinar-se, quedi més flonja, i brillant.
Quan les endivies, ja són rosses, les podrem treure a taula, en les mateixes cassoletes, amb un plat a sota, per tal de no cremar-nos.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

777 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: