Mongetes verdes saltades amb cansalada

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 800 grams de mongetes verdes planes (congelades)
  • Aigua
  • Sal
  • Mitja llimona
  • Un manat d'alls tendres
  • Mitja ceba picolada
  • Tomàquet fregit
  • Oli d'oliva
  • Vi blanc
  • Quatre tires, de cansalada de panxeta,(tallades fines)

4 racions

Elaboració

En una cassola amb aigua, sal, i la mitja llimona, posem a coure les mongetes verdes, trossejades. Quan són cuites al " dente ", les deixem en la mateixa aigua, fins el moment de fer-les. A part, en una cassola de terrissa amb unes gotes d'oli d'oliva, fregim la cansalada, tallada a trossos menuts. Quan és mig fregida, afegim la ceba i els alls tendres picolats. Seguidament, afegim tres cullerots de tomàquet fregit, i un raig de ví blanc.
A continuació, afegim les mongetes esorregudes, donem unes quantes voltes, i deixem que cogui tot plegat uns deu minuts més, i ja les tindrem llestes, per treure a taula, en la mateixa cassola.

40min

Notes

Al bullir qualsevol tipus de verdura, jo afegeixo mitja llimona, perquè ajuda a mantenir el color verd de les verdures. També hi ha que hi posa una branca de julivert.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1547 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Fernanda Bausili diu:
Hola Quim, el del julivert ja ho sabia, però el de la llimona, creia que era només per a les carxofes que no es fessin negres ja he aprés una cosa més, salutaçións


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!