Gules saltades amb bolets i botifarra de perol

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues safates de gules de mida mitjana
  • Un pot de barreja de bolets de 500 grams
  • Una botifarra culana negre
  • Sis alls pelats laminats
  • Un bitxo mitjà
  • Oli d'oliva
  • Sal

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa de mida mitjana amb tapa.

Elaboració

Primerament, en la cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, fregim els alls laminats i el bitxo tallat a rodelles. Quan són mig fregits, afegim les gules amb un polsim de sal donem unes voltes amb ua espàtula de fusta, i ho retirem del foc.
Seguidament, retirem les gules, els alls i el bitxo, i en el mateix oli fregirem els bolets una mica picolats amb l'ajud d'un ganivet. Quan els bolets són mig cuits, afegim la botifarra negre sense pell tallada a rodelles. A continuació, afegim les gules sense els alls ni el bitxo, coregim de sal, i deixem que cogui tot plegat amb la cassola tapada, uns deu minuts més, abans de treure-ho a taula, en la mateixa cassola.

40min

Notes

Aquesta recepta la farem amb gules, que són més econòmiques, així com amb barreja de bolets en conserva, encara que es pot fer amb qualsevol tipus de bolet.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2210 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: