Musclos arrebossats amb " persillé "

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tres quilos de musclos grossos
  • " Persillé ", la podeu trobar a les meves receptes
  • Aigua
  • Tres llimones
  • Oli d'oliva
  • Tres ous batuts

4 racions

Utensilis

Una cassola fonda
Una paella gran
Paper de cuina
Quatre plats de porcellana ben bonics

Elaboració

Primerament, netegem els musclos i els posem a obrir amb un dit d'aigua i una llimona oberta en dues meitats. Un cop oberts els musclos, els hi traiem les cloves i en deixem una per la presentació del plat.
Seguidament, passem els musclos un a un, per l'ou batut, després per la " persillé ", i tot seguit els fregim amb oli a foc mitjà, un minut per cada banda, i els reservem damunt el paper de cuina, per tal de treure l'excés d'oli.
A continuació, els anem posant altra vegada un a un dintre de la clova i fem una circunferència al voltant del plat. En el moment de servir el plat, posem mitja llimona en el centre de la rotllana, decorada en forma de nenùfar, i ja ho podrem treure a taula.

40min

Notes

Si en el moment de comprar els musclos preguntem si han estat collits en lluna plena, sempre sortiran més grossos.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

886 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: