Tulipes de pasta de full amb crema i kiwis

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues capses de pasta de full de la Sirena
  • Sis kiwis mitjans
  • Farina
  • Un pot de gelatina de poma,( la podeu trobar en tendes d'articles de pastisseria)
  • Un litre de crema pastissera,( la trobareu a les meves receptes)
  • Sucre
  • Sis cireres vermelles confitades
  • Mantega
  • Aigua

6 racions

Utensilis

Un corró per estirar la pasta
Un corró per punxar la pasta
Una mànega pastissera amb un broc llis
Un bufador per cremar la crema
Un cassó mitja
Un pinzell
Una safata per anar al forn
Un full de paper sulfuritzat
Sis motlles metàlics per tulipes

Elaboració

Primerament, fem la crema pastissera com explico a la meva recepta, i un cop feta la deixem refredar. A part, espolsem el marbre de la cuina amb farina, i amb l'ajud del corró estirem la pasta de full. Tot seguit, passem el corró punxador, i engreixem els motlles amb una mica de mantega.
Seguidament, folrem els motlles amb la pasta de full, i els posem en el fon a 180º, fins que la pasta de full és cuita.
A continuació, amb l'ajud de la mànega pastissera, omplim les tulipes fins a tres quartes parts, de crema pastissera.
Tot seguit, pelem els kiwis i els tallem a rodanxes ben primes.
Espolsem les tulipes amb sucre, i les cremem amb l'ajud del bufador.
Seguidament, repartim les rodanxes de kiwi per damunt de la crema, i amb la gelatina disolta amb una mica d'aigua calenta, pintem tota la base de kiwis i posem una cirera en el centre.
Un cop freda la gelatina, posem les tulipes en una safata de cartró amb blonda, i ja les podem treure a taula.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1493 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: