Boletes de patata a la papillot

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 24 boletes de patata, o 24 patates petites
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Pebre vermell
  • 24 trossos de paper d'alumini
  • Oli d'oliva

4 racions

Utensilis

Un estri per fer boles de patata
Una safata pel forn
Unes tisores
Escuradents

Elaboració

Primerament, damunt un tròs de paper d'alumini posem una patata o una bola, espolsem amb sal i pebre negre, afegim un rajolí d'oli i fem com una pilota. Tot seguit un cop embolicades totes les patates, les enfornem a 180º, fins que clavem un escuradents i veiem que són cuites.
En el moment de posar-les en el plat, amb l'ajud d'unes tisores fem una finestra, espolsem una mica de pebre vermell, afegim un rajolí d'oli, i ja les podrem posar en el plat amb el mateix paper d'alumini.

40min

Notes

Aquesta recepta, és més aviat una guarnició ( normalment es posen sis patates per plat).


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1050 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: