Pastís de patata, pollastre i arròs

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 200 gr. d'arròs
  • 500 gr. de patates
  • 2 pits de pollastre picats
  • 400 gr. de tomàquet natural triturat
  • 50 ml. de llet
  • 2 ous
  • 2 dents d'all
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • 50 gr. de formatge ratllat
  • Mantega
  • Sal
  • Pebre

6 racions

Elaboració

Escalfar l'oli en una paella, afegir els alls pelats i el tomàquet, salpebrar i fregir 15 minuts. Afegir els pits de pollastre picats i continuar la cocció 3 minuts més.
Pelar i trossejar les patates. Posar-les a coure en una olla amb aigua amb sal. Un cop fetes, aixafar-les molt bé amb una forquilla. Salpebrar, afegir un ou i barrejar molt bé.
Bullir l'arròs en aigua amb sal durant uns 18 minuts. Escórrer bé i barrejar amb l'altre ou, que prèviament haurem batut amb la llet.
Untar 6 motlles individuals, o una safata, amb oli. Omplir amb una capa d'arròs, una altra capa de pollastre amb tomàquet i per acabar una capa de puré de patata.
Cobrir amb formatge ratllat i distribuir unes espurnes de mantega per sobre. Preescalfar el forn a 200 graus i enfornar uns 15 minuts. Desemmotllar, si son motlles individuals, i servir.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta es pot preparar amb peix en lloc de pollastre, o amb algun altre tipus de carn picada.

Per


Recepta de cuina de Pastís de patata, pollastre i arròs

Pastís de patata, pollastre i arròs.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2937 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: