Carpaccio de gambes amb olivada

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 9 Gambes pelades i crues
  • 50 cl d'oli d'oliva verge extra
  • Una mica de sal grossa
  • Una mica de pebre negre mòlt
  • Una mica se suc de llimona
  • 8 Torrades de pa molt fi
  • Olivada

1 racions

Elaboració

-Posem les 9 gambes sobre paper transparent i les aixafem fins que quedin totalment planes
-Les tapem amb paper transparent i les congelem.
-Una vegada congelades, treiem i retirem el paper, les posem sobre un plat i afegim la llimona, el pebre, l'oli, la sal grossa i per sobre l'olivada
-Acompanyem el plat amb torrades molt fines.

20min


Recepta de cuina de Carpaccio de gambes amb olivada

Olivada.
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Carpaccio de gambes amb olivada

Carpaccio de gambes amb olivada.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1282 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: