Salsa d'anxoves calenta

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una llauna de filets d'anxova
  • Un pot Mitjà de nata líquida per muntar
  • Salsa "Perrins"
  • Una mica de brou de carn (pot ser de pot)
  • Farina de blat de moro (si cal)
  • Mantega
  • Conyac

8 racions

Utensilis

Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Una batedora elèctrica
Un pot de batedora

Elaboració

Primerament, posem tots els filets d'anxova en el pot de la batedora tallats en dues meitats, afegim unes gotes de salsa perrins, un rajolí de conyac, el pot sencer de nata liquida, i una mica de brou.
Tot seguit, passem la batedora elèctrica i o posem en un cassó a foc baix.
Remenem amb el batedor de varetes, afegim una nou de mantega, i seguim remenant fins aconseguir una salsa fina i homogènia.
Si queda massa clara, sempre la podem espessir amb una mica de farina de blat de moro dissolta amb aigua freda.

40min

Notes

Aquesta salsa és molt adient per carns a la planxa o a la graella, i fins i tot per peixos.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3904 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: