Entrecot amb salsa d'anxoves i patates duquesa

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un entrecot de uns 250 grams, ja sigui de vedella, de bou o de poltre
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Conyac
  • Salsa d'anxoves [Veure recepta]
  • Tres patates duquesa[Veure recepta]
  • Pebre negre en pols

1 racions

Utensilis

Una paella gran
Unes pinces de cuina
Un plat de porcellana blanc

Elaboració

Primerament, en una paella gran amb un raig d'oli d'oliva, fregim un entrecot salpebrat.
Quan gairebé estigui al punt de cuit que ens agrada, el flamegem amb un raig de conyac, i tot seguit afegim la salsa d'anxoves, deixem que s'acabi de coure juntament amb la salsa uns cinc minuts, i ho retirem.
A part, farem les patates duquesa com explico a les meves receptes i les reservarem calentes.
En el moment de presentar el plat, posarem l'entrecot en el centre del plat, el cobrirem amb una mica de salsa d'anxoves, i a la part de baix, posarem les tres patates duquesa com a guarnició, i ja ho podrem servir a taula.

40min

Notes

No cal dir que, farem tants entrecots com comensals seguin a taula


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1730 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: