Musclos a la marinera

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1,5 Kg de Musclos grans
  • 1 Ceba trinxada
  • 4 Tomàquets madurs trinxats
  • 1/2 got - Vi blanc
  • 1 cullerada - Farina

Per fer la picada:

  • 2 Alls
  • Brins de safrà
  • Julivert
  • Oli d’oliva
  • Una mica de sal

4 racions

Utensilis

Colador

Elaboració

-Netegem els musclos.
-Bullim els musclos amb poca aigua, en una cassola tapada, i colem el caldo.
-Fem un sofregit amb la ceba i el tomàquet, fem reduir el vi i afegim la farina, deixem que es cogui una estona. Uns 5 minuts.
-Ho mullem amb l’aigua de bullir els musclos i ho deixem coure durant 10 minuts.
-Fem la picada, triturant tots els ingredients en un morter i hi anem afagint una mica d’oli.
-Afegim als musclos la salsa i la picada, i ho deixem coure 5 minuts tot junt.
-Ja es poden servir.

30min


Recepta de cuina de Musclos a la marinera
Els musclos quasi llestos.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Musclos a la marinera
A taula per degustar-los.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2804 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Sr. Jordi Garcia Miquel, per si l'hi pot servir de referencia, si va a les meves receptes, veura la recepta " musclos a la marinera", que és com s'acostumen a fer a les cuines professionals de la costa Daurada. Rebi una salutació.Quim Lleonart.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: