Cocotxes de bacallà arrebossades, amb cruixent de verduretes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Cruixent de verduretes ( el podeu trobar a les meves receptes )
  • 24 cocotxes de bacallà dessalades
  • Oli d'oliva
  • Farina
  • Quatre ous batuts

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Un aranya de filferro
Quatre plats grans plans, de porcellana
Paper de cuina
Una safata plana
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, fem el cruixent de verduretes com explico a la meva recepta, i ho reservem damunt un full de paper de cuina. Seguidament, enfarinem les cocotxes, les passem per l'ou batut, i les fregim en una paella amb força oli d'oliva. Tot seguit, les posem damunt un paper de cuina, i seguidament, ja podem muntar elplat. En elcentre dels plats, fem un niu amb el cruixent de verduretes, i al voltant del plat, posem sis cocotxes arrebossades per persona, i ja ho podrem servir a taula.

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2088 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: