Salmó fumat amb síndria a la planxa
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera
estiu
tardor
Dificultat: Fàcil

Ingredients
4 racions
Utensilis
Una planxa
Quatre plats plats de porcellana blancs
Una espàtula metal·lica plana, molt fina
Elaboració
Primerament, en una planxa amb un rajolí d'oli d'oliva, posem quatre talls de síndria d'un dit de gruix, i de vuit dits de llarg per quatre d'ample, aproximadament.
Els coem uns dos minuts per banda, i tot seguit els posem en el plat on els servirem.
Tot seguit, cobrim el tall de síndria amb el salmó fumat, ho espolsem pel damunt amb ceba tendre picolada, i ho reguem amb la vinagreta de Mòdena, i ja ho podrem servir a taula.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1851 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...
Amiga Maria Fargas, si vas a l'apartat dels trucs, podràs veure com faig jo les mandonguilles i les pilotes, de manera que...
Amiga Victòria, aquesta recepta la pots fer fins i tot amb brou de pollastre. Rep una salutació. Quim Lleonart.