Salmó fumat amb síndria a la planxa

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una síndria
  • Salmó fumat
  • Una ceba tendre picolada
  • Vinagreta de vinagre de Mòdena [Veure recepta]
  • Sal
  • Oli d'oliva

4 racions

Utensilis

Una planxa
Quatre plats plats de porcellana blancs
Una espàtula metal·lica plana, molt fina

Elaboració

Primerament, en una planxa amb un rajolí d'oli d'oliva, posem quatre talls de síndria d'un dit de gruix, i de vuit dits de llarg per quatre d'ample, aproximadament.
Els coem uns dos minuts per banda, i tot seguit els posem en el plat on els servirem.
Tot seguit, cobrim el tall de síndria amb el salmó fumat, ho espolsem pel damunt amb ceba tendre picolada, i ho reguem amb la vinagreta de Mòdena, i ja ho podrem servir a taula.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1851 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: