Mongetes verdes rodones, arrebossades

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:

Ingredients

  • 500 grams de mongetes verdes rodones
  • Aigua
  • Sal
  • Farina
  • Tres ous batuts
  • Oli d'oliva
  • Un got de cervesa
  • Un polsim de colorant per l'arròs

6 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una paella gran
Una safata plana, amb paper de cuina
Un bol gran de vidre

Elaboració

Primerament, netegem les mongetes, els hi traiem els fils dels costats i les posem a coure amb aigua i sal, uns deu minuts, i les reservem.
A part, en un bol de vidre, fem una barreja amb: farina, aigua, el got de cervessa, un polsim de colorant, un polsim de sal, i els rovells dels ous. Ho remenem tot ben remenat, i ho deixem reposar mitja hora.
A continuació, anem agafant les mongetes de una en una, les passem per la barreja com si féssim una tempura, i les anem fregint en una paella amb oli ben calent.
Un cop fregides, les posem en una safata amb un paper de cuina, i ja les tindrem llestes per fer-les servir pel plat que necessitem.

1h

Notes

Aquesta recepta, més que un plat, és una guarnició pel plat que vulguem preparar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2300 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: