Mongetes verdes rodones, arrebossades
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Tempura
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern

Ingredients
- 500 grams de mongetes verdes rodones
- Aigua
- Sal
- Farina
- Tres ous batuts
- Oli d'oliva
- Un got de cervesa
- Un polsim de colorant per l'arròs
6 racions
Utensilis
Un cassó gran
Una paella gran
Una safata plana, amb paper de cuina
Un bol gran de vidre
Elaboració
Primerament, netegem les mongetes, els hi traiem els fils dels costats i les posem a coure amb aigua i sal, uns deu minuts, i les reservem.
A part, en un bol de vidre, fem una barreja amb : farina, aigua, el got de cervessa, un polsim de colorant, un polsim de sal, i els rovells dels ous. Ho remenem tot ben remenat, i ho deixem reposar mitja hora.
A continuació, anem agafant les mongetes de una en una, les passem per la barreja com si féssim una tempura, i les anem fregint en una paella amb oli ben calent.
Un cop fregides, les posem en una safata amb un paper de cuina, i ja les tindrem llestes per fer-les servir
pel plat que necessitem.
1h
Notes
Aquesta recepta, més que un plat, és una guarnició pel plat que vulguem preparar.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1355 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...